WERKEN EN LEREN

Je wil aan het werk en volgt daarnaast nog een (deeltijd)studie, op het gebied van Infra, Grond-, weg- en waterbouw of Beton- en Waterbouw. Of je bent van plan dit te gaan doen. Dan ben je bij Van Dijk aan het juiste adres: om jezelf te gaan ontwikkelen terwijl je geld verdient.
Als je komt werken en leren bij ons, kun je rekenen op: Deskundige en persoonlijke begeleiding, betrokken teamgenoten, goede arbeidsvoorwaarden en direct zichtbare resultaten van jouw inspanningen.

WIJ HEBBEN MOGELIJKHEDEN VOOR STUDENTEN IN:

  • De beroeps begeleidende leerweg BBL-MBO
  • Duaal of Deeltijd (HBO)
  • De beroeps begeleidende leerweg BBL-MBO
  • Duaal of Deeltijd (HBO)

GEEN OPLEIDING, TOCH ERVARING OP DOEN?

Dat kan! Wij bieden maatwerk voor een ieder die WIL leren en werken. Kom je niet aan het werk, of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Ook voor jou hebben we mogelijk een plek.
BEROEPS BEGELEIDENDE LEERWEG (MBO)
Van Dijk Maasland is erkend leerbedrijf. We bieden werkplekken aan voor degenen die liever in de praktijk leren, dan alleen uit boeken. De Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) is een combinatie van werken en leren. Naast je baan bij ons, volg je één dag in de week lessen bij een ROC of AOC. Dat kan bij SPG Infra, Civilion Construct of Rijnmond Bouw. Voor een Infra-, Civiele betonbouw- of timmermanopleiding.
WERKERVARINGSPLAATS (GEEN OPLEIDING VEREIST)
Bij Van Dijk kun je komen werken en leren in de praktijk, ook al doe je op dit moment geen opleiding. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om een vak te leren. Daar willen we jou graag bij helpen.
Je krijgt een persoonlijk leermeester, die jou helpt om je het (technische) vak eigen te maken. Belangrijk is vooral, dat je motivatie hebt om te leren en affiniteit hebt met techniek. Daarnaast vind je het fijn praktisch en oplossingsgericht bezig te zijn. Spreekt jou dit aan? Laat dan van je horen via een open sollicitatie en geef aan wat jij zou willen doen.
DUAAL OF DEELTIJD STUDEREN (HBO)
Ben jij een duale of deeltijd student in de Grond-, Weg- en Waterbouw, Civiele Techniek / Infra of Watermanagement? Dan willen wij graag kennis met jou maken! We bieden je passend en afwisselend werk, met veel ruimte voor eigen initiatief, waarnaast jij je opleiding kunt volgen.

Gedurende jouw hele werkperiode hier, mag je van ons goede begeleiding verwachten en voldoende ruimte om je werk, opleiding en privéesituatie goed te combineren.