STAGE EN AFSTUDEREN OP MAAT

Je volgt een MBO/HBO/WO studie en bent op zoek naar een (meewerk)stage, of afstudeeropdracht. Wij komen graag met jou in contact! Van Dijk heeft stage- en afstudeerplaatsen, voor met name technische studenten vanuit de opleiding Civiele Techniek. Maar ook voor de studies Watermanagement, Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde, Small Business en (Bedrijfs)Administratie hebben wij regelmatig uitdagende mogelijkheden. Je kunt bij ons zowel specialistische, als brede ervaring opdoen; aan jou de keus, want wij bieden stages op maat!

Stage op maat

TECHNISCHE STAGE

Volg je een MBO, HBO of WO opleiding Civiele Techniek of Watermanagement en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij Van Dijk op de juiste plaats. Afhankelijk van jouw wensen en ambities zetten we, samen met jou, een maatwerk stagetraject uit. Wanneer je tijdens je stage van richting wilt veranderen, dan kan dat! Volg die route waarvan jij denkt de meest waardevolle leerervaring op te doen. Natuurlijk tippen we jou ook wanneer we ‘gouden’ momenten voorbij zien komen.

Je krijgt hierbij de ruimte om ervaring op te doen, in al onze expertise gebieden. Ben je nieuwsgierig hoe wij het verschil maken in de funderingsproblematiek, bij 750.000 op houten palen fundeerde woningen? Of bouw je liever aan effectieve, zettingsarme oplossingen in gebieden met slappe bodem? Of duik je liever in de complexe binnenstedelijke herinrichtingen, waar uitvoering en omgeving een spannende combinatie vormen?

Ook het perspectief bepaal je zelf. Wil je kijken vanuit het tenderproces, de engineeringsfase of projectvoorbereiding of juist vanuit omgevingsmanagement of de uitvoering? Benieuwd hoe de financiële zaken rondom onze projecten zijn georganiseerd? Kijk dan eens mee in onze financiële en administratieve processen. We zijn benieuwd wat jij kiest.

Waar je hart ook sneller van gaat kloppen, jij bepaalt je eigen route en creëert je eigen leerervaring. Vanuit onze 15 jaar lange ervaring in het begeleiden van studenten weten we samen met jou altijd de verbinding te maken met de opdrachten vanuit je opleiding en te ontwikkelen in de gewenste competenties. Tijdens je stage wordt je begeleidt door een ervaren mentor die je snel en persoonlijk wegwijs maakt in de organisaties en meeloopt in je ontwikkeling.
NIET-TECHNISCHE STAGE
Spreekt Van Dijk Maasland en de sector je aan, maar volg jij geen technische opleiding? Toch horen we graag van jou! Wij verwelkomen nieuwe mensen, frisse blikken en iedereen die op zijn eigen manier denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.
JOUW TALENT ONTDEKKEN? WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT.
Verken jouw stagemogelijkheden, door contact op te nemen met Wouter Deckers via info@vdijk.nl of per telefoon 010 – 599 18 18.

AFSTUDEREN OP MAAT

Meer dan regelmatig hebben wij interessante en innovatieve vraagstukken liggen, waarvoor we op zoek zijn naar een frisse en onafhankelijke blik. Binnen onze ruime expertisegebieden, kijken we samen welk thema jou aanspreekt en waarop jij je wilt richten, tijdens je afstuderen.
Misschien wil jij concentreren op technisch inhoudelijke innovaties, binnen onze divisie funderingstechniek, of ga je liever aan de slag met civiele uitdagingen, zoals kademuurrenovatie, toekomstbestendig bouwen op slappe bodem of complexe binnenstedelijke herinrichtingen? Of, misschien heb je meer affiniteit met het zoeken naar verbeteringen in onze bedrijfs-/ en of kwaliteitsprocessen, of een combinatie van het eerder genoemde? Dan ben jij van harte welkom te solliciteren.

JIJ KRIJGT

  • Persoonlijke begeleiding van een mentor
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Traject op maat – ontwerp je eigen ontwikkeling
  • Toegang tot alle projectfasen
  • Toegang tot het team; je maakt er echt onderdeel van uit
  • Collega’s die open staan voor jouw frisse kijk
  • Goede (afstudeer)stagevergoeding
  • Bij naar tevredenheid doorlopen van je stage: een baan!