PARTICIPATIES & COMBINATIES

SAMEN STA JE STERKER

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Kennis delen, co-makership en elkaar versterken zijn onderdeel van onze bedrijfscultuur. Dit wordt onder andere zichtbaar in de participaties die wij hebben en de combinaties waarin we deelnemen. Beiden zijn gegrond op dezelfde filosofie: ‘Samen sta je sterker en kom je verder’.

Participaties

TOMAELLO

ARCHITECTONISCH EN TERRAZZO BETON SINDS 1924

Tomaello is partner en zusterbedrijf van Van Dijk Maasland. Architectonisch- en terrazzobeton in prefab is haar specialiteit, in tal van uitvoeringen zoals pleinen, trappen, gevelelementen, banken, watertafels, kunstobjecten en andere inrichtingselementen. De prefab architectonische elementen van Tomaello passen wij veelvuldig toe binnen onze projecten.

Resifalt

FLEXIBEL ALS ASFALT, STERK ALS BETON

Resifalt is een zusteronderneming van Van Dijk Maasland. Resifalt levert combinatiedeklagen voor het verbeteren van de mechanische en chemische bestendigheid van verhardingsconstructies. Resifalt kent de flexibiliteit van asfalt, maar is sterk als cementbeton en wordt gebruikt voor het verharden van opstelstroken, als vloeistofdichte verharding voor chemisch resistente vloeren of als tussenlaag in asfaltconstructies.

GREENSAND CIVIEL

HET MINERAAL DAT CO2 OPRUIMT
Sinds 2011 participeert Van Dijk Maasland in greenSand Civiel. Deze samenwerking heeft tot doel: het opruimen van CO2 door de verwering van het mineraal olivijn. Om dit te bereiken ontwikkelen wij producttoepassingen zoals halfverhardingen en boomsubstraten met olivijn voor de civiele- en groensector.

ETERNO MINERALS OF THE WORLD

VAKMANSCHAP IN TERRAZZO BETONVLOEREN
Sinds 2015 participeert Van Dijk Maasland in Eterno Minerals of the world. Eterno richt zich op het in situ realiseren van terrazzo betonvloeren en is hiermee een waardevolle aanvulling op het prefab terrazzo beton van Tomaello. Vanuit deze combinatie realiseren wij totaaloplossingen in terrazzo beton.

Tomaello

Al 100 jaar specialist in esthetisch en kwalitatief hoogwaardig beton en terrazzo. Gemaakt met vakmanschap en passie.

ETERNO

15 jaar passie voor mineraalvloeren heeft geresulteerd in 40.000 m2 terrazzovloeren in Nederland, België en Qatar.

GREENSAND CIVIEL

Sinds 2008 is er 40.000 ton greenSand Olivijn uitgestrooid, wat staat voor 50.000 ton bruto aan CO2 opruimen.

RESIFALT

Vanaf 2011 is er 200.000 m2 combinatiedeklagen met Resifalt aangebracht. In Nederland en België.
Combinaties

CMD CIVIELE WERKEN

SAMEN STERK IN CIVIEL WERK
Vanuit de samenwerking Combinatie Midden Delfland V.O.F. (CMD Civiele Werken) voert Van Dijk Maasland grootschalige civiele projecten uit voor gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en het bedrijfsleven. CMD is sinds 1991 sterk in GWW-, betonwerk en cultuurtechniek en is concurrerend met organisaties van formaat, maar kent de betrokkenheid en korte lijnen die je alleen tegenkomt in kleine organisaties. De inzet van eigen vakspecialisten en eigen materieel maakt CMD uitermate wendbaar.

SCNW – SLOOPCOMBINATIE NIEUWE WATERWEG

SLOPEN & SANEREN
Slopen is een vak apart. Vanuit de ‘Sloopcombinatie Nieuwe Waterweg’ (SCNW) voert Van Dijk Maasland grote en kleine sloopprojecten uit. Een krachtige sloopcombinatie die stoelt op 80 jaar ervaring met slopen en saneren onder tal van omstandigheden. SCNW biedt een totaaloplossing voor het vakkundig bouwrijp maken van herontwikkelingsprojecten, waarbij het saneren van bodem, grondwater, asbest en ondergrondse tanks een rol spelen. SCNW staat voor vakmanschap en daadkracht binnen al haar projecten. 

Meer informatie: sloop@scnw.nl