OVER ONS

WIJ ZIJN VAN DIJK MAASLAND

Een (h)echt familiebedrijf uit Maasland. In 1953 zijn we begonnen als loonbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbieder in infra-, bouw-, milieu-, funderingstechnieken en groenvoorzieningen.

UW BOUWPROJECT IN ERVAREN HANDEN

Van Dijk Maasland is specialist in het realiseren van infrastructuur op slappe bodem, complexe binnenstedelijke projecten en de aanpak van funderingsproblematiek bij kademuren en woningen.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen. Met eigen materieel en een eigen technische dienst zetten wij ons 24/7 in om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Wij geloven in samenwerking en co-making met de sector, om het bouwproces te optimaliseren en totaaloplossingen te bieden.

PERSOONLIJKE BENADERING MET PIT

Onze klantbehoeften zijn leidend voor de manier waarop wij werken. Van Dijk denkt constant mee met de opdrachtgever, gaat altijd op zoek naar een betere oplossing dan de vraag én zet een stap extra waar dat nodig is. Bij Van Dijk werken vakmensen, voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen en een projectmatig betrokken directie.

BETROKKEN EN SAMEN DOEN

Onze organisatie kenmerkt zich door loyale en betrokken medewerkers. ‘Persoonlijk’, ‘betrokken’ en ‘samen doen’ zijn vaste cultuurwaarden waarbinnen onze vakmensen de ruimte krijgen om zichtzelf als persoon en professional te ontwikkelen.

Van Dijk Maasland komt het best tot haar recht binnen multidisciplinaire en complexe projecten welke geïntegreerd worden uitgevoerd. Hierin leveren wij meerwaarde door inbreng van onze expertise en bevlogenheid. Voorbeelden van bekende contractvormen waarin wij werken zijn: UAV-GC, Bouwteam, EMVI en BIM.

%

MEER DAN 10 JAAR IN DIENST

Van de 90 vaste medewerkers, van Van Dijk Maasland B.V. is 60% langer dan 10 jaar in dienst.

%

GEÏNTEGREERDE CONTRACTEN

52 % van onze omzet realiseren wij in geïntegreerde contractvormen zoals bouwteam en UAV:GC.

GEREALISEERDE PROJECTEN

In de afgelopen 65 jaar hebben wij 9.850 grote en kleine projecten succesvol begeleid en uitgevoerd

GEMIDDELDE KLANTTEVREDENHEIDSSCORE

Onze klanten weten de samenwerking, communicatie, bereikbaarheid, veiligheid en kwaliteit van het geleverde werk positief te waarderen.

INNOVEREN DOE JE SAMEN

Innoveren zit in ons DNA en is doorweven in onze dagelijkse activiteiten. Wij hebben ruime expertise in huis, maar putten specialistische kennis ook uit vaste bronnen. Dit is mogelijk doordat wij goede relaties onderhouden met collega’s uit de markt. Want: ‘Innoveren doe je samen’.

INNOVEREN MET FUNDEREN

Sinds eind jaren 70 heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van zettingsarme constructies op slappe bodem. Als pionier realiseerde Van Dijk de eerste toepassing in Nederland met EPS (Geëxpandeerd polystyreen) als lichtgewicht ophoogmateriaal. Gelijktijdig ontwikkelden we het materiaal schuimbeton als lichtgewicht funderingsmateriaal volgens de dry-mix methode. Een recente ontwikkeling is onze gepatenteerde VDM-vijzelpaal die een oplossing biedt in de funderingsproblematiek in de woningbouw.