VDM HEIWERKEN

Van Dijk is uw leverancier voor diverse heiwerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor het onderheien van bestaande bouw, uitbouw en nieuwbouw, met stalen buispalen of houten palen.
Waar we in uitblinken is het heien op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit kunnen wij trilling arm uitvoeren met onze kleine heistelling, vanaf 2,05 meter werkhoogte.

HEIEN BESTAANDE BOUW EN NIEUWBOUW

HEIEN OP MOEILIJK BEREIKBARE PLAATSEN
Woningen, bruggen, kademuren maar ook uw aanbouw. Van Dijk heeft de expertise in huis om (bijna) elke bouwplaats te onderheien. De moeilijk bereikbare plekken, zoals in ruimten met een beperkte werkhoogte, kunnen eenvoudig worden onderheid, doordat we gebruik maken van onze kleine heistelling en een geschakeld heiblok. Het heien gebeurt met stalen buispalen.
MEER DAN 20 JAAR ERVARING
Meer dan 20 jaar ervaring hebben wij op het gebied van heiwerkzaamheden. Dagelijks brengen wij zowel in bestaande bouw (tijdens funderingsherstel) als bij nieuwbouw heipalen aan. Met een team van vakspecialisten kunnen wij u een oplossing bieden voor bijna elke kleine tot middelgrote hei klus.

Op de foto: Onderheide kademuur in de binnenstad van Maassluis.

TOEPASSINGEN VDM HEIWERKEN:

  • Woningen onderheien
  • Nieuwe en bestaande aanbouwen
  • onderheien
  • Bruggen onderheien
  • Kademuren onderheien

VOORDELEN VDM HEIWERKEN

  •  40 jaar kennis en ervaring in heiwerkzaamheden
  • 20 jaar ervaring in funderingsherstel bij woningen en kadeconstructies
  • Heien mogelijk in werkruimtes vanaf 2,05 meter hoogte
  • Trilling arm heien (bij inwendig heien van stalen buispalen)
  • Heien tot elke gewenste paaldiepte

VERZAKTE AANBOUW ONDERHEIEN

Voor het herstellen van een verzakte aanbouw maken wij gebruik van stalen buispalen in combinatie met consoles of aangestorte poeren. De consoles/gewapende poeren vormen een soort brug tussen de nieuwe paal en de bestaande constructie en zorgen ervoor dat het verder verzakken van de aanbouw tegen wordt gegaan. In sommige specifieke gevallen is het zelfs mogelijk de verzakking terug te vijzelen.

HOUTEN EN STALEN BUISPALEN

TRILLING ARM EN IN KLEINE RUIMTEN HEIEN MET STALEN BUISPALEN
Stalen buispalen heien wij inwendig met een valblok. Dit is een trilling arme heitechniek. De palen worden opgebouwd met buissegmenten die ter plaatse aan elkaar gelast worden tot de benodigde paallengte is bereikt. Dit geeft ons de mogelijkheid te werken in een zeer beperkte ruimte omdat de heistelling HL800 kan worden teruggebouwd van 6 meter naar een werkhoogte van 2,05 meter.
HEIEN MET HOUTEN HEIPALEN
VDM Heiwerken kan houten palen heien met ons hydraulische heiblok. Onze heistelling HL1000 heit houten palen van maximaal 10 meter lang in één keer, waarna de palen, indien nodig, verlengd kunnen worden door middel van een koppelbus. De paal wordt standaard afgewerkt met een betonnen oplanger.
Met deze heistelling is het tevens mogelijk om HEA binten te heien, bijvoorbeeld ten behoeve van geluidschermen.

WAAROM KIEZEN VOOR VDM HEIWERKEN?

•    Kwaliteit op maat
•    Hoogstaande kennis van het vak – ervaren vaklieden
•    Eén aanspreekpunt bij werkvoorbereiding, één aanspreekpunt tijdens uitvoering
•    Goed bereikbaar (werkdagen 8.00 – 17.00 uur)
•    Prijzen marktconform

“WAT EEN LEUK EN PROFESSIONEEL TEAM HEBBEN JULLIE – ONZE COMPLIMENTEN VOOR JULLIE HANDELSWIJZE TIJDENS HET GEHELE PROCES (OOK VOOR DE ONDERAANNEMER LEES KRAANMACHINIST).
DANK DAT JULLIE DE WERKZAAMHEDEN HEBBEN KUNNEN UITVOEREN OP EEN TRANSPARANTE WIJZE EN BINNEN EEN KORT TIJDSBESTEK.” – GRAHAM

ONZE KWALITEITSBELOFTE

Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardig staal voor onze buispalen met verschillende diameters en wanddiktes. De buispalen worden standaard afgevuld met C20/25 XC3 S4 betonmortel en wapeningstaal. In het offertestadium zullen de verschillende diameters, wanddiktes en wapeningsvormen besproken worden om zo tot een product op maat te komen.

PERSOONLIJK ADVIES FUNDERINGSPROBLEMATIEK

Wilt u de mogelijkheden voor het onderheien van uw project of woning verkennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

010 599 18 18
heibedrijf@vdijk.nl